Opleidingen

Geplaatst op door

Onderstaande informatie wordt binnenkort bijgewerkt. Dank voor je begrip.

De Tao Academy is een uniek hulpmiddel voor leerervaringen en biedt een breed scala aan online cursussen en workshops gericht op welzijn, spiritualiteit, persoonlijke groei, productiviteit, creativiteit en meer. Verken zowel betaalde cursussen als gratis lessen, allemaal ontworpen om jou in staat te stellen je optimale leven te creëren.

Het Tao Academy-curriculum is gebaseerd op de leer van Dr. en Master Sha, een arts die is opgeleid in de westerse geneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde en acupunctuur, en de maker van Soul Mind Body Medicine®. Zijn levensmissie is om dit geheim van transformatie te delen: alles heeft een ziel, inclusief alles in je lichaam. Heel eerst de ziel; dan volgt heling van lichaam en geest.®

Als je op zoek bent naar een alternatieve benadering om je welzijn, relaties en carrière te verbeteren, kan de Tao Academy je helpen om je leven snel en effectief te veranderen. Deze eenvoudige cursussen bieden gebruiksvriendelijke concepten en praktijken, die levenslange voordelen opleveren. De cursusmodules zijn ontworpen om u te helpen kleine veranderingen aan te brengen die in de loop van de tijd enorme voordelen opleveren voor de kwaliteit van uw leven.

Al meer dan twee decennia hebben Master Sha en zijn Certified Master Teachers deze praktijken onderwezen in meer dan 30 steden verspreid over vijf continenten. Duizenden mensen hebben levensveranderende resultaten ervaren met behulp van deze bewezen technieken voor geïnspireerd dagelijks leven.

Ga voorbij de wereld van geest over materie en breid uit naar het onbeperkte rijk van ziel over materie.

onze filosofie

Je ziel, de essentie van wie je bent, kan helpen je geest en lichaam te helen. Elke cel, elk orgaan, elk systeem en elk deel van je lichaam heeft een unieke essentie. Je hebt de kracht om een ​​nieuwe boodschap naar je lichaam en geest te sturen om een positieve verandering te helpen activeren.

Voor meer informatie lees hier

De opleidingen tot practitioner, teacher of communicator bieden je de kans om je verder te bekwamen in een of meer van deze gebieden en daar vervolgens anderen mee te helpen of in te onderwijzen.

De opleidingen bestaan vaak uit wekelijkse lessen en een of meer meerdaagse workshops. Deze programma’s worden afgesloten met een certificaat.

Elke 2 jaar wordt van je verwacht dat je een hercertificeringsworkshop bijwoont, waarmee het certificaat geldig blijft.

Graag verwijzen we naar de agenda voor het aanbod.