Geplaatst op door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Tao Song Tao Dance

26 oktober, 10:00 - 27 oktober, 18:00

€80

Workshop Tao Song Tao Dance met Harriet Bleijendaal, Wendy de Jong en Frank Boonstra. Met medewerking van stemcoach Maroesjka Vermolen en Tao pianiste Renée Henkemans

Ontdek tijdens deze unieke workshop hoe je met zang en dans harmonie, vreugde en balans kunt brengen in jouw leven en dat van anderen.

Ervaar de vreugde en vrijheid van het zingen en dansen in harmonie met de Tao en jouw ware Zelf. Ontwikkel meer veerkracht en creativiteit in alle aspecten van je leven.

De Tao Song Tao Dance Workshop is een unieke workshop die jou bekrachtigt om de stem en beweging van je ziel in eenheid te brengen met je zeven chakra’s. Dit is helend en tilt je op naar een nieuw niveau van bewustzijn door de expressie van de liefde en de wijsheid van jouw ziel.

De Bron is de kern van alle creatie. Tao Song en Tao Dance zijn een expressie van de Bron, gebracht in geluid en dans om alle zielen te bekrachtigen. Tao Song en Tao Dance dragen de hoogste frequenties van liefde, vergeving, compassie en licht om blokkades in ziel, hart, geest en lichaam op te lossen:

  • De grootste liefde lost alle blokkades op en transformeert al het leven.
  • De grootste vergeving brengt innerlijke vreugde en innerlijke vrede.
  • De grootste compassie versterkt energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit.
  • Het grootste licht heelt het spirituele, mentale, emotionele en fysieke lichaam, voorkomt ziekte, transformeert relaties, business en financiën, verhoogt intelligentie, opent spirituele kanalen, verlicht de ziel, het hart, de geest en het lichaam en brengt succes in elk aspect van het leven.

Tijdens de workshop leer je verder…

  • Hoe je je Zielentaalkanaal, Tao Song kanaal en Tao Dance kanaal kunt openen;
  • Hoe je Tao Song en Tao Dance kunt inzetten voor healing voor jezelf en anderen;
  • Het belang van de 7 chakra’s (zielenhuizen) en je Tao Song en Tao Dance kanaal voor healing, verjonging en het bevorderen van een lang leven;
  • Het belang van het versterken en ontwikkelen van je basisenergie;
  • Krachtige oefeningen om blokkades te helen uit ziel, hart, geest en lichaam.

Deze workshop wordt verzorgd door gecertificeerde Master Teachers van de Tao Academy: Harriët Bleijendaal, Wendy de Jong en Frank Boonstra. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Tao pianiste Renée Henkemans. Stemcoach Maroesjka Vermolen reikt tijdens deze workshop zangtechnieken aan, zodat je stem vrijer wordt en je mooier en natuurlijker leert te zingen.

“Een ontspannen, vrije stem maakt je blij en energiek en daarmee inspireer jij anderen”, aldus Maroesjka Vermolen.  

Iedereen is uitgenodigd zangtechnieken en de kennis uit de workshop te verdiepen tijdens de gratis wekelijkse repetities van het Mantrakoor, onder begeleiding van Maroesjka. Iedereen kan zingen! Kom en ervaar de vreugde van het zingen tijdens deze gratis wekelijkse bijeenkomsten.

Deelname

Deelname is € 80,- inclusief een Tao lichtoverdracht voor het helpen ontwikkelen van de Tao Song of Tao Dance.

Introductieavond

16 oktober van 19.00 tot 20.00 uur is de introductieavond van deze workshop. Live in het Master Sha Tao Center en via Facebook.

Gegevens

Begin:
26 oktober, 10:00
Einde:
27 oktober, 18:00
Kosten:
€80
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Master Sha Tao Center Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 123-127
Amersfoort, Nederland