Geplaatst op door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Love Peace Harmony Groep

6 november 2019, 09:30 - 10:45

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 9:30am on woensdag, repeating until 30 december 2020

Theorie is waardevol, maar de praktijk maakt het verschil!

Een Love Peace Harmony Groep is erop gericht om een positieve bijdrage te leveren aan jouw gezondheid, levensthema’s, persoonlijke ontwikkeling en omgeving. Dit gebeurt door te werken met de kracht van de ziel, de geest, het hart en het lichaam via praktische oefeningen, geleide meditaties en het samen chanten van krachtige mantra’s. Je krijgt hierbij de kans om het onderricht van Master Zhi Gang Sha verder te verkennen en eigen te maken.
Natuurlijk wordt ook het lied Love Peace Harmony gezongen.

De groep wordt geleid door iemand die gecertificeerd is als Tao Hands Practitioner of hoger. Deze persoon is gekwalificeerd om Tao blessings te geven, wat jouw gezondheid en welzijn krachtig kan ondersteunen.

Voor wie?
De Love Peace Harmony groep in het Master Sha Tao Center is vooral een praktisch oefenmoment, waarin je kunt werken aan bijvoorbeeld je gezondheid, je basisenergie of je (zelf)liefde. In deze groepsbijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen, vragen stellen en een stukje persoonlijke coaching ontvangen. De Love Peace Harmony groep is voor iedereen die in de veiligheid van een warme groep wil bijdragen aan meer gezondheid, geluk en succes, ofwel liefde, vrede en harmonie, voor jezelf en anderen.

Je bent van harte welkom!
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

 

 

Gegevens

Datum:
6 november 2019
Tijd:
09:30 - 10:45
Evenement Categorie:

Locatie

Master Sha Tao Center Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 123-127
Amersfoort, Nederland

Organisator

Tijmen Groot