Vitaliteit Lessen in het Tao veld

Geplaatst op door

Meld je aan voor het Maandabonnement

Via het maandabonnement heb je toegang tot alle wekelijkse lessen.

Doe mee met de wekelijkse Vitaliteit lessen om jouw gezondheid en welzijn te bevorderen en te behouden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • energie en uithoudingsvermogen
 • vitaliteit en weerstand
 • zelfvertrouwen
 • emotionele balans
 • concentratie en focus
 • flexibilieit en creativiteit
 • innerlijke rust
 • fijne relaties
 • algehele welzijn en gezondheid

Elke week zijn er drie verschillende lessen, ieder met een eigen karakter en kwaliteit, waar je via het maandabonnement aan mee kunt doen. Heb je les gemist? Iedere les wordt opgenomen en is terug te zien.

 1. Tao Meditatie

Mediteer en chant in het Tao Kalligrafie veld om zuivere, positieve informatie en hoge frequenties in je op te nemen die je kunnen helpen om uitdagingen te transformeren en positieve levensveranderingen door te voeren. Verhoog je immuniteit en goede gezondheid met de helende vloeistof die je in je speeksel kunt produceren wanneer je in het Tao kalligrafieveld mediteert.

De positieve effecten van meditatie worden steeds meer bekend en gewaardeerd.
Tao meditatie is een unieke en nieuwe meditatievorm, waarbij de meest krachtige aspecten van meditatie worden samengebracht in de zes Krachttechnieken.

Tao Meditatie is een vorm van Jing Gong (rustige beoefening).
Het doel van Jing Gong is het verhogen van de cellulaire trilling in elk systeem, orgaan, cel, ruimte en meer. Bij een hogere cellulaire trilling komt meer actieve energie vrij, welke healing, preventie en verjonging bevordert.

Dinsdag, 16.30-17.30, met replay mogelijkheid

 1. Tao Tai Chi

Geniet van een unieke vorm van Tai Chi beweging, ontworpen om je energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit, immuniteit te versterken. Dit heeft zijn uitwerking op je kracht, aarding, balans, vertrouwen, herstel en veel meer.

Tao Kalligrafie Tai Chi gebruikt de basisprincipes van Tai Chi terwijl er een Tao Kalligrafie wordt gevolgd. Het belangrijkste doel is het ontwikkelen van een krachtige basisenergie in de onderbuik (Onderste Dan Tian Jin Dan). Deze krachtige basisenergie kan uitstralen naar elke systeem, orgaan, elke cel en ruimte in het lichaam, waarmee healing, preventie en verjonging op unieke wijze kan worden bevorderd.

Tao Kalligrafie Tai Chi is een vorm van Dong Gong (bewegende beoefening).
Terwijl de kalligrafie rustig en vloeiend wordt gevolgd, wordt de basisenergie in de onderbuik opgebouwd, zal de energie gaan stromen en kunnen het hart en het lichaam in een staat van diepe rust, stilte en vrede komen.

Donderdag, 16.30-17.30, met replay mogelijkheid

 1. Tao Licht Massage

Ontvang de zuivere Tao Licht en frequenties van top tot teen, terwijl je je laat meenemen in een ontspannende geleide meditatie. Tao Lichtmassage voedt, balanceert en herstelt ziel, hart, geest en lichaam, en helpt zo gezondheid en welzijn te behouden en herstel en verjonging te bevorderen.

Bij de Tao Kalligrafie Licht Massage kun je even helemaal tot rust komen in totale ontspanning.
Terwijl je liggend of zittend een comfortabele houding kiest, wordt het Tao Kalligrafie Healing Veld op een unieke wijze geactiveerd, waarna je je een uur lang kunt overgeven aan de lichtmassage, van top tot teen, van binnen en buiten.
Ieder lichaamssysteem, ieder orgaan, iedere cel wordt liefdevol gevoed en versterkt om weer in zijn natuurlijke, gezonde staat terug te kunnen keren en te blijven. Een weldadige ervaring.

Vrijdag, 19.00-20.00, met replay mogelijkheid

Meld je aan voor het Maandabonnement

Via het maandabonnement heb je toegang tot alle wekelijkse lessen.

 

Meer weten?

De lessen voor Vitaliteit en Welzijn vinden plaats in het Tao Kalligrafie Healing Veld. Hierbij is informatie een sleutelwoord.
In ieder van ons ligt informatie opgeslagen. Onze positieve informatie geeft orde, verbinding en harmonie, in ons lichaam en in ons leven. Positieve informatie bevordert gezondheid en succes.
Onze negatieve informatie geeft chaos, afgescheidenheid en disharmonie, in ons lichaam en in ons leven. Negatieve informatie bevordert ziekte en uitdagingen.

Tao Kalligrafie is een uniek informatiesysteem dat een hoog niveau positief informatieveld voortbrengt. Dit veld kan onze negatieve informatie helpen omzetten in positieve informatie. Als dit gebeurt worden vitaliteit en welzijn bevorderd, wat zich kan tonen in onze gezondheid, relaties, werk en alle aspecten van ons leven.

Lees meer in het boek Tao Kalligrafie Healing Veld, verkrijgbaar in het Nederlands via Amazon.

Of leer meer over Tao Kalligrafie in deze video: