Tao Zang, Tao Dans, Tao Muziek

Geplaatst op door

Tao zang, Tao dans en Tao muziek zijn de hoogste expressie en manifestatie van soulfulness.
Hierbij komt een enorme kracht vrij die je helpt om jezelf te bevrijden van alles wat je beperkt om volledig in je kracht te blijven staan.

Hoewel Tao zang, Tao dans en Tao muziek normaal gesproken expressief en creatief zijn, kan het ook op een zeer ingetogen wijze worden gedaan, haast als een interne beleving.

Tao zang kun je leren in drie stappen:

  1. Zielentaal
    Leer je zielentaal naar buiten te brengen. Dit is de stem en de taal van jouw ziel. Het voor het eerst naar buiten brengen van je zielentaal kan een ontroerende ervaring zijn, waarbij vaak een gevoel van ‘thuiskomen bij jezelf’ wordt ervaren.
  2. Zielenzang
    Laat je zielentaal overgaan in zielenzang. Dit is het lied van je ziel, waarbij de positieve kracht die vrijkomt verder kan toenemen.
  3. Tao zang
    Tenslotte kan zielentaal overgaan in Tao zang. Dit is zang vanuit de hoogste bron, die zowel buiten je als in jou aanwezig is. Dit kan diepgaande positieve effecten teweeg brengen, in jezelf én anderen.

Bij Tao zang, Tao dans en Tao muziek laat je je leiden door de Tao bron in jou aanwezig: je ware zelf. Hierbij komt kracht vrij die een hogere frequentie en vibratie bevat dan onze normale zang, dans of muziek.
Dit maakt Tao zang, Tao dans en Tao muziek tot een krachtig instrument voor het behouden van gezondheid en welzijn.

Voor deelname is ervaring met zang, dans of muziek niet nodig.

Graag verwijzen we naar de agenda voor het programma.

Aanbevolen literatuur:

Tao Song and Tao Dance
Sacred sound, movement and power from the source for healing, rejuvenation, longevity and transformation of all life.
Dr. & Master Zhi Gang Sha
ISBN 978-1-4516-7312-8