Geplaatst op door

Tao Hands Practitioner

Opleiding tot Tao Hands Practitioner

Tao Hands Practitioner Trainingsprogramma: Bekrachtig jezelf om Tao Hands blessings te geven voor gezondheid, relaties, financiën, bedrijf, intelligentie, spirituele reis en meer.

De opleiding Tao Hands Practitioner wordt meerdere keren per jaar aangeboden. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en daarmee ook iets voor anderen wil betekenen.

In culturen over de hele wereld zijn verhalen bekend over speciale mensen met bijzondere healingkracht. Zij gebruikten hun vermogens om liefde, vrede en harmonie te brengen in het leven van anderen. Zij bekrachtigden anderen gelukkiger en gezonder te zijn en te worden door hen naar de hogere frequenties te brengen van liefde, vergeving, compassie en licht.

Wat zijn Tao Hands?

Tao Hands is een unieke spirituele lichtoverdracht met een hoog niveau ‘Oneness field’ (eenheidsveld). Dit veld draagt de frequentie en vibratie van liefde, vergeving, compassie en licht vanuit de eenheid. Met Tao Hands kun je blessings geven om negatieve velden, frequentie en vibratie te transformeren naar positieve velden, frequentie en vibratie.

Wat is een Tao Hands Practitioner?

Een Tao Hands Practitioner is iemand die zich heeft bekwaamd in het brengen van eenheid in ziel, hart, geest en lichaam en die anderen ondersteunt bij het behouden van hun gezondheid, geluk en succes. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een unieke vorm van soul power: de Tao Hands. Meteen na de overdracht van Tao Hands kun je ermee gaan werken.

Tao Hands is bedoeld voor iedereen. Iedereen kan Tao Hands ontvangen en leren toepassen in het dagelijks leven. Wereldwijd zijn er al duizenden Tao Hands Practitioners die zichzelf en anderen blessings geven.

Het Tao Hands Practitioner Trainingsprogramma wordt uitsluitend aangeboden via Master Zhi Gang Sha en zijn gecertificeerde Master Teachers van de Tao Academy. Tijdens de training worden de Tao Hands Practitioners bekrachtigd om blessings te geven voor gezondheid, relaties, financiën, bedrijf, intelligentie, spirituele reis en meer. Tao Hands kan worden gebruikt om blessings te geven aan jezelf, anderen, groepen en op afstand.

Tao Hands Programma in 6 stappen

Trainingsoverzicht

Het Tao Hands Practitioner Certificerings- en Trainingsprogramma leert je hoe je Tao Hands inzet en er jezelf en anderen blessings mee geeft. Gecertificeerde Master Teachers van de Tao Academy leiden dit trainingsprogramma dat de volgende zes stappen bevat:

  1. Vraag toestemming om deel te nemen aan het trainingsprogramma via Info.NL@drsha.com of rechtstreeks bij een van de Master Teachers tijdens een van onze live events. Toelating wordt bepaald via spirituele leiding en aanbeveling van een gecertificeerde Master Teacher van de Tao Academy.
  2. Onderteken de Tao Hands Practitioner overeenkomst bij aanvang van de Tao Hands Practitioner workshop.
  3. Volg de Tao Hands Practitioner workshop. Woon de één avond plus een tweedaagse Tao Hands Practitioner Workshop bij met een gecertificeerde Master Teacher. Tijdens deze workshop ontvang je de Tao Hands overdracht en leer je hoe je Tao Hands blessings geeft. Je krijgt een Tao Kalligrafiekaart om de Tao Hands healingkracht en -vermogens te versterken. Je krijgt ook een Tao lichtbal overdracht voor één orgaan, systeem, deel van het lichaam of voor een speciaal verzoek voor je gezondheid.
  4. Leg met succes het Tao Hands Practitioner schriftelijk examen af. Het schriftelijk examen wordt op de laatste dag van de Tao Hands Practitioner workshop afgenomen of binnen een maand (persoonlijk of online) na het afronden van de Tao Hands oefensessies. (Wereldwijd kunnen er verschillen zijn in het moment van afname van het examen).
  5. Volg de Video on Demand (VOD) training. De videolessen worden gegeven om te zorgen voor een juiste basis in de training en moeten zijn afgerond vóór certificering.
  6. Volg alle Tao Hands lessen onder leiding van een gecertificeerde Master Teacher. De vervolglessen worden 1 x per week online gegeven gedurende 4 weken (totaal 8 uur) na het volgen van het Tao Hands Certificerings- en Trainingsprogramma. (Tijd en data kunnen per locatie verschillen. Controleer dit bij je plaatselijke gecertificeerde Master Teacher bij wie je de workshop volgt).
  7. Optioneel: Aanvullende video-on-demand (VOD) lessen zijn beschikbaar om het kernonderricht te herhalen van de workshop en de lessen van het Tao Hands Practitioner Certificerings- en Trainingsprogramma.

De deelnamekosten voor de Tao Hands opleiding zijn € 520,-.
Kijk in onze agenda wanneer de eerstvolgende programma start.

Heeft u nog vragen over dit unieke programma? Onze klantenservice helpt u graag verder.

Optioneel: Maak een afspraak voor een adviesgesprek met een van de Master Teachers, om inzicht te krijgen in wat de opleiding Tao Hands Practitioner voor jou zou kunnen betekenen.