Over Tao Chang

De Tao Chang (Bron veld) is een ruimte met speciale kalligrafieën, waar een nieuwe vorm van meditatie met beweging wordt toegepast.
Je verbinden met de zuivere frequentie van de Tao Chang kan helpen om blokkades op te lossen die pijn, vermoeidheid en stress veroorzaken. Een regelmatig bezoek aan de Tao Chang kan je helpen om je frequentie verhogen en je gezondheid, vitaliteit, innerlijke vrede en geluk te bevorderen of te behouden.

In wekelijkse Tao Chang sessies, geleid door een Master Teacher, wordt aan ‘Meditatie in Beweging’ gedaan. Deze vernieuwde vorm, die meditatie en beweging samenbrengt, werkt diep in op je lichaam en geest, wat een zeer weldadig effect kan hebben en allerlei processen in het lichaam positief kan beïnvloeden.
Klik HIER voor meer informatie over de heilzame effecten van ‘Meditatie in Beweging’.

Wekelijks op donderdagavond houden we een gratis ‘Tao Chang Introductieavond, een ervaringsavond waar de mogelijkheden van de Tao Chang worden geïntroduceerd en je kennis kunt maken met ‘Meditatie in Beweging’. Kom en ervaar het zelf!

“Een ervaring zegt meer dan 1000 woorden”

 

Wat is Tao?

Tao is de Bron. Tao is de Schepper. Tao omvat de universele principes en wetten. Tao is de weg van al het leven.
Tao bevat de zuiverste Jing Qi Shen. ‘Jing’ betekent materie. ‘Qi’ betekent energie. “Shen” omvat ziel, hart en geest (bewustzijn).

Wat is Tao Chang?

Tao is de Bron, Chang betekent veld. Tao Chang is een Tao veld. Tao Chang wordt gevormd door Tao Kalligrafieën.
Regelmatig in de Tao Chang zijn kan je helpen om de eenheid in je ziel, geest en lichaam te bevorderen, je frequentie te verhogen en bovenal om negatieve Jing Qi Shen om te zetten in positieve Jing Qi Shen,.
Hiermee kunnen je gezondheid en andere levensaspecten positief beïnvloed worden.
Denk daarbij bijvoorbeeld aan je:

  • energie en uithoudingsvermogen
  • vitaliteit en weerstand
  • zelfvertrouwen
  • emotionele balans
  • concentratie en focus
  • flexibitieit en creativiteit
  • innerlijke rust
  • fijne relaties
  • algehele welzijn en gezondheid

Wat is Tao Kalligrafie?

De kunst van de Chinese kalligrafie wordt al heel lang gebruikt voor het bevorderen van levenskracht, energie, welzijn en geluk en wordt gezien als een weg naar meer wijsheid.
Tao Kalligrafie is revolutionair. Het is zichtbare kunst met een onzichtbare kracht. Elke Tao Kalligrafie bevat een krachtige boodschap, geschreven in eenheidsschrift (Yi Bi Zi) en bevat de frequentie, zuiverheid en kwaliteit van Tao.
Deze kwaliteiten werken diep op je in, vooral wanneer je ‘Meditatie in Beweging’ toepast. Het is een effectieve en vreugdevolle manier om aan je gezondheid en welzijn te werken.

Wat is Shen Qi Jing?

De universele wet van Shen, Qi en Jing stelt dat alles en iedereen bestaat uit shen (ziel, hart, geest), qi (energie) en jing (materie).
De ziel is informatie, het spirituele hart is de ontvanger van informatie en de geest is de verwerker van informatie.
De ziel, als informatie in alles en iedereen, is de leidende kracht. De ziel leidt het hart, het hart leidt de geest, de geest leidt de energie en de energie leidt de materie. Dit is hoe het proces van manifestatie werkt.

Op al deze niveaus kunnen blokkades voorkomen, waardoor ziekten en uitdagingen zich kunnen manifesteren.
De sleutel ligt in het omzetten van negatieve informatie in positieve informatie en het in eenheid brengen van de samenwerking tussen ziel, hart, geest en lichaam. Dan kunnen positieve manifestaties in de vorm van gezondheid, geluk en succes volgen.

Wil je weten of een peer zoet smaakt?
Proef hem!

Wil je weten wat de Tao Chang jou kan brengen?
Ervaar het!

Meer weten?

Neem contact op met onze klantenservice voor vragen met betrekking tot de Tao Chang in Nederland.

Of ga voor meer informatie naar de wereldwijde Tao Chang website: https://taochang.drsha.com/about-tao-chang/ 

Tao Chang Ervaring bij jou in de buurt:

De Tao Chang gaat ook op reis naar verschillende regio’s, doelgroepen en organisaties.
In deze introductiebijeenkomsten kunnen mensen ter plekke ervaring opdoen met de kracht en positieve effecten van Tao Chang, Tao Kalligrafie en ‘Meditatie in Beweging’. Een buitenkans.

Wil jij in jouw regio, doelgroep of organisatie een Tao Chang Ervaring organiseren?
Neem dan contact op met Info.NL@drsha.com en wij komen naar je toe!