Geplaatst op door

Master Teachers

De leraren van het Soulfulness Center zijn allen Master Teachers, opgeleid en gecertificeerd door de Tao Academy te Canada. Sommigen van hen zijn vaste leraren in het centrum, anderen verzorgen zo nu en dan een gastles.

Dennis Chan

Master Dennis Chan

Dennis Chan is van Chinese afkomst en is geboren in Suriname. Sinds zijn vijfde woont hij in Nederland en is opgegroeid in een samenleving van allerlei culturen. Hij heeft informatica gestudeerd en heeft sinds 1995 bij een aantal grote bedrijven gewerkt voor het maken en onderhouden van computer software. De laatste 18 jaar was hij als projectmanager werkzaam in de financiële sector. In juli 2013 heeft hij voor het eerst kennis gemaakt met het onderricht van Master Sha. Dit heeft zijn leven veranderd. Sinds oktober 2015 is hij werkzaam als Master Teacher. Met zijn liefdevolle compassie helpt hij anderen om te groeien in hun kracht en een diepere verbinding aan te gaan met henzelf. Nu doet hij niets liever dan workshops geven, om mensen te ondersteunen in hun geluk en gezondheid.

Harriët Bleijendaal

Master Harriët Bleijendaal

Harriët haar hart gaat uit naar anderen, zodat zij gezond, gelukkig en succesvol kunnen zijn en het ware doel van hun leven kunnen ontdekken. In 2008 kwam zij in contact met Master Zhi Gang Sha, waarna de kwaliteit van haar gezondheid en leven diepgaand is veranderd. Dit motiveerde haar om zijn unieke onderricht en oefeningen te gaan overdragen aan anderen. Gebruik makend van haar brede achtergrond, onder andere als hypnotherapeut en coördinator in de GGZ, brengt ze mensen in contact met de ziel en leert hen hoe ze hun gezondheid en succes kunnen behouden en bevorderen. Haar krachtige workshops en persoonlijke consulten zijn hartverwarmend en vaak levenstransformerend.

Catharina Eyken

Master Catharina Eyken

Als Doctorandus in de Chemie en na een succesvolle carrière in de R&D (Research & Development) in het bedrijfsleven heeft zij een praktische en onderzoekende aanpak. Zij is geraakt door de eenvoud en de diepgang van de kennis wijsheid en technieken in het onderricht van Master Sha. De grote transformerende kracht heeft zij mogen ervaren in haar leven en met plezier geeft zij deze kennis door. Zij zet zich met hart en ziel in om anderen te helpen bij hun gezondheid en geluk in elk aspect van het leven.

Karin is gecertificeerd Master Teacher, Tao Hands Practitioner, Tao Calligraphy Practitioner en Divine Direct Soul Communicator en is verbonden aan het Master Sha Tao Center Amersfoort.

Julie Bech

Master Julie Bech

Als kind had ze het diepe verlangen kwetsbare en zieke mensen en dieren te helpen en beter te maken. Dit maakte dat ze koos voor het beroep ergotherapie in combinatie met haptonomie. Met veel plezier heeft ze gewerkt in revalidatiecentra voor kinderen en volwassenen.
Daarna volgde ze verschillende holistische opleidingen en begon ze een praktijk voor biofotonen coherentie therapie en coaching.

In 2009 ontmoet ze Master Zhi Gang Sha. Ze is diep getroffen door zijn onderricht, de eenvoudige en krachtige oefeningen die bijdragen aan gezondheid en evenwichtigheid en de toepassingsmogelijkheden van de kracht van de ziel, waaronder voor behoud van gezondheid, relaties, financiën en meer.

Met de toepassing van de Tao methode is haar totale welzijn diepgaand veranderd en geeft ze nu met veel plezier haar kennis en wijsheid door in workshops en adviesgesprekken.

Rechelle Tai

Master Rechelle Tai Tin Tsoi

Rechelle Tai Tin Tsoi heeft Traditionele Chinese Geneeswijze gestudeerd en heeft een praktijk als shiatsu therapeut. Tevens is zij Qigong instructeur.

In 2010 maakte zij kennis met het onderricht van Master Zhi Gang Sha en was diep onder de indruk van de eenvoud en de krachtige transformatie door middel van eeuwenoude technieken. Zij wil anderen graag helpen om deze technieken toe te passen om geluk en gezondheid te behouden.

Hetty Tsang

Master Hetty Tsang

 

 

 

 

 

 

Janine Sowirono

Master Janine Sowirono

 

 

 

 

 

 

Wendy de Jong

Master Wendy de Jong

 

 

 

 

 

 

Karin Aartman

Master Karin Aartman

Karin ontmoet in 2010 Dr. & Master Sha en heeft op verschillende manieren het belang en de kracht van zielenheling ervaren, in haar eigen leven en in de levens van anderen. Vanaf deze eerste ontmoeting vraagt haar ziel haar om deze boodschap uit te dragen. Haar diepe wens is anderen helpen op het pad van healing, verlichting, liefde, vrede en harmonie en bij te dragen aan het geluk en welzijn van elke ziel.

Karin is gecertificeerd Master Teacher, Tao Hands Practitioner, Tao Calligraphy Practitioner en Divine Direct Soul Communicator en is verbonden aan het Master Sha Tao Center Amersfoort.