Geplaatst op door

Master Sha

Dr en Master Zhi Gang Sha

Master Zhi Gang ShaDr. en Master Zhi Gang Sha is een Tao Master Teacher en auteur van 21 boeken, waaronder Soul Mind Body Science System and Soul Over Matter.

Hij is als arts opgeleid in de westerse geneeskunde, de traditionele Chinese geneeskunde en acupunctuur en is een grootmeester in vele oude disciplines, waaronder tai chi, qi gong, kung fu, I Ching en feng shui. In 2002 werd hij benoemd tot Qi Gong Master van het jaar tijdens het vijfde Qi Gong wereldcongres.

Master Sha is als expert op het gebied van de ziel betrokken bij het vooruitstrevende wetenschappelijk onderzoek naar cellulaire heling dat nu in China plaatsvindt. In het Westen is hij betrokken bij baanbrekend onderzoek naar de effecten van de ziel op het menselijk systeem.

Als grondlegger van Soul Mind Body Medicine, heeft Master Sha vele mensen bekrachtigd om gezondheid, geluk en succes te kunnen ervaren.

Master Sha heeft vele Master Teachers opgeleid, die in verschillende landen zijn onderricht verspreiden.

Als oprichter van het Instituut voor Soul Healing and Enlightenment™ en de Love Peace Harmony Movement™, werd Dr. en Master Sha in 2006 geëerd met de prestigieuze Martin Luther King, Jr. Commemorative Award van de Commissie voor zijn humanitaire inspanningen.
In 2014 werd hij erkend door de steden van Maui en Honolulu in Hawaï voor zijn humanitaire diensten om wereldwijd liefde, vrede en harmonie te bevorderen. Dr. en Master Sha werd in 2015 uitgenodigd als een van de ondertekenaars van de Fuji verklaring, met als missie het creëren van een duurzame vrede op Aarde.