Geplaatst op door

Love Peace Harmony Movement

De Love Peace Harmony Movement werd op 22 november 2010 opgericht door Master Zhi Gang Sha in New Delhi, India.
Het doel is om mensen wereldwijd met elkaar te verbinden en gezamenlijk te mediteren, te zingen (chanten) en zich in te zetten voor liefde, vrede en harmonie voor iedereen.

Wereldwijd worden steeds meer projecten opgezet die zich onbaatzuchtig inzetten voor bijvoorbeeld minderbedeelde groeperingen of de natuur. Ook in Nederland zijn er vele initiatieven.

Hierbij speelt het lied ‘Love Peace Harmony’ een belangrijke rol.

Er wordt steeds vaker onderzoek gedaan naar het effect van groepen mensen die samenkomen om te mediteren en te chanten, waarbij de positieve invloed ervan op jezelf, je omgeving en de wereld wordt aangetoond.

Love, Peace & Harmony, een lied dat Master Sha heeft ontvangen, heeft een hoge frequentie die de kwaliteit van liefde, vergeving, compassie en licht bevat. Dit helpt om de frequentie en het bewustzijn van alles en iedereen omhoog te brengen.

Het chanten van Love Peace Harmony kan je helpen om je energie in balans te brengen, harmonie en welzijn te ervaren en een wereld van liefde, vrede en harmonie tot stand te brengen.

Kijk op www.lovepeaceharmonymovement.org voor meer informatie en sluit je aan door ook 15 minuten per dag te chanten voor de wereldvrede.

Ook in het Master Sha Tao Center worden regelmatig chantbijeenkomsten gehouden, waarbij zowel Love Peace Harmony als andere krachtige mantra’s worden gezongen. Doe je met ons mee?

Klik HIER en laat je inspireren door de Love Peace Harmony video.

Ik hou van mijn hart en ziel
Ik hou van de hele mensheid
Breng harten en zielen tezamen
Liefde, vrede en harmonie
Liefde, vrede en harmonie