Geplaatst op door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Workshop Open je Spirituele Kanalen

5 juli, 10:00 - 7 juli, 19:00

€100 – €150

Driedaagse Workshop Open je Spirituele Kanalen

Deze workshop geeft je de spirituele wijsheid en diepgaande training om toegang te krijgen tot je innerlijke stem en het vermogen om je te verbinden met je hogere zelf en de zielenwereld. Deze workshop is ontworpen om je te voorzien van de wijsheid, kennis en oefeningen die je helpen bij het ontwikkelen van de communicatie van ziel tot ziel, wat vreugde en succes kan brengen in ieder aspect van je leven.

Deelname

Deelname is mogelijk live en via webcast. Deelname is 150 euro, de vroegboekprijs van 100 euro geldt t/m 14 juni. Om aan deze workshop mee te doen, dien je eerder een cursus of workshop Open je Spirituele Kanalen gevolgd te hebben.

Enkele voordelen:

 • Leef je dagelijkse leven met meer doelgerichtheid, gemak en voorspoed.
  Ontvang begeleiding in elk moment van je leven wat je helpt bij het nemen van beslissingen die vreugde, gemak en voorspoed brengen.
 • Geniet van diepere verbindingen en liefdevolle relaties.
  Het openen van je spirituele kanalen helpt jou je met je eigen hart en ziel te verbinden en de hartverbindingen met anderen te versterken waardoor je meer liefde, vrede, harmonie en vreugde kunt realiseren.
 • Los problemen op met inspiratie en creativiteit.
  Ontdek en activeer je spirituele oog om creatieve oplossingen te vinden en antwoorden te kiezen die in overeenstemming zijn met je hart en ziel.
 • Neem heldere beslissingen met gemak.
  Hoe meer je spirituele kanalen open zijn, hoe meer je in staat bent om heldere beslissingen te nemen die je leven tot bloei kunnen brengen, en in overeenstemming met je levensdoel. Betere beslissingen hebben een positieve invloed op elk aspect van je leven, inclusief gezondheid, relaties, carrière, financiën en meer.
 • Trek meer financiële overvloed aan.
  Leer hoe je je spirituele kanalen kunt toepassen om te vragen hoe je financiële overvloed in je leven kunt brengen. Terwijl je je afstemt op je spirituele kanalen zul je in staat zijn om Soul Power toe te passen om je bedrijf en financiën te transformeren.

Gegevens

Begin:
5 juli, 10:00
Einde:
7 juli, 19:00
Kosten:
€100 – €150
Evenement Categorie:

Locatie

Master Sha Tao Center Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 123-127
Amersfoort, Nederland