Geplaatst op door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Tao Kalligrafie

19 januari, 10:00 - 20 januari, 17:00

€80,00

Tao Kalligrafie – Love Art (Kunst met de kracht van Liefde)

Met Master Teachers Dennis Chan en Hetty Tsang

Wil jij je leven meer in balans brengen op een unieke en creatieve manier? Leer Tao Kalligrafie!

Tao Kalligrafie is een duizenden jaren oude spirituele beoefening die pas sinds enkele jaren publiekelijk wordt onderwezen. Kom ervaren hoe Tao Kalligrafie een spiegel kan zijn voor jou. En hoe je met Tao Kalligrafie aspecten in je leven kunt helen en in balans brengen!

Tao kalligrafie is een unieke vorm van Chinese kalligrafie, gebaseerd op ‘Yi Bi Zi,’ wat betekent dat het karakter geschreven wordt in één penseelbeweging. Tao kalligrafie is veel meer dan een prachtig ogende kunstvorm. Het is een krachtig middel voor het bevorderen en behouden van vitaliteit, balans en gezondheid.

In deze workshop nemen Dennis Chan en Hetty Tsang, Master Teachers gecertificeerd door de Tao Academy, je mee op ontdekkingsreis. Leer eeuwenoude Chinese wijsheden. Ontdek datgene waar je al langer naar op zoek bent. Word één met de frequentie van Tao en alle aspecten in je leven kunnen gaan stromen en in balans kunnen komen. Leer werken met Tao kalligrafieën en leer je eerste Tao kalligrafie schrijven. Heb je al ervaring met Tao Kalligrafie? Dan zal deze workshop jou ook zeker aanspreken.

Registreer je hier!

Ervaring van Master Teachers Dennis en Hetty met Tao Kalligrafie:

Tao Kalligrafie heeft mij zoveel geleerd. Ik ontving vele nieuwe inzichten door het werken met Tao Kalligrafieën. Tao is groter dan het grootst. Tao is oneindig. Met Tao Kalligrafie gaan er zoveel nieuwe deuren open. Zoals Master Sha zegt: Tao Kalligrafie is op dit moment de hoogste spirituele kracht voor healing, verjonging en groei in alle aspecten van het leven. Begin het nieuwe jaar krachtig met deze bijzondere kunst van Tao Liefde, Tao Kracht en Tao Licht.” ~ Dennis Chan ~

Tao Kalligrafie, een kunstvorm met helende kracht, heeft mijn hart geraakt. Deze kunstvorm in combinatie met Tao licht en kracht heeft mijn hart verder geopend. Het werken ermee brengt mij diepe rust en geeft nieuwe inzichten. Ontdek hoe Tao Kalligrafie jou kan transformeren en zet dit voort de rest van het jaar.“ ~ Hetty Tsang ~

Gegevens

Begin:
19 januari, 10:00
Einde:
20 januari, 17:00
Kosten:
€80,00

Locatie

Master Sha Tao Center Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 123-127
Amersfoort, Nederland