Geplaatst op door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tao Kalligrafie inspiratie avond

16 januari, 19:30 - 21:00

Gratis

Tao Kalligrafie inspiratie avond voor Soul Healers met een originele Tao Kalligrafie

Wees welkom op donderdag 16 januari voor de inspirerende avond voor alle soul healers die in de afgelopen jaren een originele Tao Kalligrafie hebben ontvangen, van Master Sha of van een van de Master Teachers. Ben jij een geïnteresseerde soul healer die ook het verlangen heeft om een originele Tao Kalligrafie te ontvangen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Een avond vol inspiratie en licht om ervaringen met jouw Tao Kalligrafie uit te wisselen, je vragen te stellen, elkaar te inspireren en van elkaar te leren.

Da Ai, Da Kuan Shu, Da Guang Ming of Da Ci Bei, welke van deze prachtige originele Tao Kalligrafieën heb jij ontvangen? Of heb jij één van de mooie regels van de Tao Jing mogen ontvangen: Ming Xin Jian Xin, Yu Fang Bai Bing of Tao Fa Zi Ran. Of heb jij een Tao Kalligrafie boeken met 45 bijzondere kalligrafieën erin? Onder ons hebben vele recentelijk of al enige tijd geleden één of meer originele Tao Kalligrafieën mogen ontvangen. Elke Tao Kalligrafie heeft een uniek krachtig team die klaarstaat om te dienen.
Welke ervaringen en inspiraties wil jij met de anderen delen? Of wil je de prachtige verhalen en inspiraties van anderen ontvangen? Heb je hierbij je weg gevonden hoe je met jouw kalligrafie ook anderen kunt helpen en dienen?

Het belooft een hele bijzondere avond te worden waarin we onze krachten zullen bundelen.

Deelname

Meld je snel aan middels onderstaande link en geef aan welke Tao Kalligrafie(ën) jij hebt ontvangen. Deelname is gratis.

Gegevens

Datum:
16 januari
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Master Sha Tao Center Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 123-127
Amersfoort, Nederland

Organisatoren

Dennis Chan
Karin Aartman