Geplaatst op door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tao Hands Workshop (Wereldwijd gegeven)

25 juni, 19:00 - 28 juni, 18:00

CAD775

Het weekend van 25  – 28 juni aanstaande is er een Global Tao Hands Workshop. Global betekent wereldwijd, vanuit de hele wereld doen nieuwe Tao Hands Practitioners mee. De workshop uitzending wordt vanuit Canada verzorgd en jij kunt vanuit je eigen huis mee doen. Leraren vanuit alle delen van de wereld geven les. Zo ook Dennis Chan, die verbonden is aan het Master Sha Tao Centrum in Amersfoort.

Bij uitzondering is dit een 4-daagse workshop en ontvang je les van diverse Topleraren uit binnen en buitenland. De workshop maakt onderdeel uit van de opleiding tot Tao Hands Practitioner. Tijdens deze workshop worden Tao Hands overgedragen en leer je hoe je er op verschillende manieren mee kunt werken. Hiernaast komt het belangrijkste onderricht over soul power aan bod, wat je als Tao Hands Practitioner nodig hebt.

Een bijzondere kans om wereldwijd samen te komen en les te ontvangen van Master Sha en vele topleraren (uiteraard verzorgen wij de vertaling). Deelname is normaal 775 CAD (Canadese Dollar). Voor dit weekend geld een aanbieding van 495,- CAD plus 2 extra gratis online cursussen.

Aanmelden workshop

Wil je Tao Hands Practitioner worden?
Vraag dan eerst spirituele toestemming aan?
Je ontvangt kort daarna het reading resultaat met alle informatie om je in te kunnen schrijven voor deze unieke opleiding.

Heb je hier hulp bij nodig? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Wat is een Tao Hands Practitioner?

Een Tao Hands Practitioner is iemand die zich heeft bekwaamd in het brengen van eenheid in ziel, hart, geest en lichaam en die anderen ondersteunt bij het behouden van hun gezondheid, geluk en succes. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een unieke vorm van soul power: de Tao Hands. Meteen na de overdracht van Tao Hands kun je ermee gaan werken.

Het licht en de kracht van Tao Hands kun je inzetten voor een individu of groep, ter plekke of op afstand, voor elk denkbaar levensthema.

Voor wie

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen boven de 18 jaar die zichzelf wil ontwikkelen en daarmee ook iets voor anderen wil betekenen.

Programma

Het totale Tao Hands programma omvat:

– workshop Tao Hands
– Tao Hands overdracht
– leesopdrachten, praktijkopdrachten
– 4 wekelijkse (online)oefen- en begeleidingssessies
– eindtoets
– totale duur: 5 weken
– mits voldaan aan alle vereisten, afgerond met een certificaat

Tijden

De lessen worden gegeven vanuit een andere tijdzone (Eastern Time). Omgerekend naar Nederlandse tijd is dit 25 – 28 juni (donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) van 16.00 – 24.00 uur.

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan dit programma moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:
– Je hebt spirituele toestemming voor deelname ontvangen: Vraag toestemming voor deelname aan en klik hier.
– Optioneel: Maak een afspraak voor een adviesgesprek met een van de Master Teachers, om inzicht te krijgen in wat de opleiding Tao Hands Practitioner voor jou zou kunnen betekenen.

Ben je al Tao Hands Practitioner?

Iedere Tao Hands Practitioner heeft een uitnodiging gehad om tegen een speciaal tarief deel te nemen aan de workshop. Heb je de email niet ontvangen op 11 juni jl. Neem dan contact op met onze klantenservice via info.nl@drsha.com.

Gegevens

Begin:
25 juni, 19:00
Einde:
28 juni, 18:00
Kosten:
CAD775
Evenement Categorie:

Locatie

Master Sha Tao Center Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 123-127
Amersfoort, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Master Teachers