Geplaatst op door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing Shen Medicine door dr. Peter Hudoba in De Roos in A’dam

16 augustus 2019, 19:00 - 21:00

€17,50

Nu voor het eerst in Nederland:
Verander de boodschap van ziekte naar gezondheid
Shen Medicine

Waarom zijn sommige ziektes en chronische aandoeningen ‘ongeneeslijk’?
Waarom lijden sommige mensen levenslang aan mentale, emotionele en andere problemen?
Hoe ontwikkel je het vermogen om jezelf te genezen?

Vele mensen kampen in deze tijd met stress gerelateerde problemen. Een goede balans in het parasympatisch en sympathisch zenuwstelsel zijn van invloed op de gezondheid en welbevinden van de mens. Gelukkig wordt door onderzoek steeds meer bekend dat een gezonde lifestyle van groot belang is om je gezondheid en welzijn in balans te houden. Onderzoek laat zien dat meditatie stress verminderende psychologische en fysieke gezondheidsvoordelen kan hebben, zoals verlaging van de bloeddruk, angst, slapeloosheid en depressie. 

Shen Medicine heeft niet alleen aandacht voor het fysieke en energetische aspect van geest en lichaam. Het gaat er bovenal van uit dat ziekte een negatieve boodschap is in je systeem. Hoe kun je deze boodschap omkeren naar een positieve boodschap of voorkomen dat er een negatieve boodschap ontstaat? Dr. Peter Hudoba introduceert een nieuwe manier om stress te reguleren en ziektes te voorkomen in zijn meest recente boek ‘Shen Medicine’. Hierin legt hij op zeer praktische en eenvoudige wijze uit wat Shen Medicine inhoudt en neemt hij ons mee naar een wereld waar genezing mogelijk is. Dit doet hij aan de hand van casestudies die werkelijk wetenschappelijk bewezen zijn.

In deze lezing worden de sleutels onthuld die jij kunt gebruiken jezelf en anderen te helen, op alle niveaus. Ontdek oude wijsheid, nieuwe inzichten en praktische technieken die de boodschap van ziekte kunnen omzetten in boodschappen van gezondheid en welzijn.

Dr. Peter Hudoba is een vooraanstaand neurochirurg en specialist in pijnbestrijding. Hij was hoogleraar en hoofd van de postdoctorale neurochirurgische programma’s en werd bekroond met de ‘Excellence in Teaching Award’ van de Universiteit van Saskatchewan en de ‘Thomas P. Morley Neurosurgical Resident prijs’ van de Universiteit van Toronto. Nu leidt hij het onderzoek bij het Sha Research Foundation. In deze onderzoeken worden de effecten van o.m. meditatie, het beoefenen van Tao Kalligrafie en het zingen van mantra’s wetenschappelijk onderzocht.

Deelname

Deze lezing vindt plaats in de Roos, P.C. Hooftstraat 183 in Amsterdam, Meer informatie over de Roos vind je HIER.
Aanmelden kan bij Marlous de Bordes: Marlous.deBordes@drsha.com. Deelname is € 17,50/ € 12,50 voor studenten.

Workshop Shen Medicine

Dr. Peter Hudoba geeft op 17 en 18 augustus een workshop Shen Medicine in het Master Sha Tao Center. Meer informatie hierover vind je HIER.

Gegevens

Datum:
16 augustus 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€17,50

Locatie

De Roos
P.C. Hooftstraat 183
Amsterdam, 1071 BW
Telefoon:
020 – 6890081
Website:
http://www.roos.nl/

Organisator

Peter Hudoba