Geplaatst op door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Guan Yin dag

26 mei, 10:00 - 21:00

€20,00

Guan Yin dag in Nederland (tijdens Guan Yin retreat in San Francisco)

Op deze dag word je meegenomen in wijsheden van Guan Yin, ontvang je inspiraties, oefeningen en technieken om je hart en ziel verder te openen voor compassie en andere Tao kwaliteiten, je leert de mantra Da Bei Zhou (Grote Compassie Mantra), de kracht van Tao Kalligrafie voor compassie en meer en je ontvangt een veld van liefde en compassie voor jouw spirituele reis en ontwikkeling. Verder krijg je verdieping over Guan Yin’s Lineage. Een dag die je niet wilt missen!

Ook maak je kans een originele Da Ci Bei Kalligrafie te ontvangen: de kalligrafie van de Grootste Compassie. De opbrengst hiervan wordt geschonken aan het Burgerweeshuis in Amersfoort.

Programma*

Aanvang:
10:00 – 11:30 uur Guan Yin Tao Chang Meditatie sessie
(standaard € 65,- inclusief ontvangen van Tao Chang Compassie licht overdracht. Registreren voor deze Tao Chang Healing sessie is optioneel en kan HIER.)

Vervolgprogramma:

12:00 – 12:30 Chanting Heart Sutra
12:30 – 14:00 Lunch (zelf meenemen)
14:00 – 15:00 Guan Yin ceremonie en teaching (bij het altaar met alle Guan Yin beelden)
15:00 –
16:00: Da Bei Zhou chanting and blessing (bij mooi weer, buiten)
16:00 – 16:30 Korte pauze
16:30 – 18:00 Guan Yin Love meditatie
18:00 – 19:30 Diner (zelf meenemen)
19:30 – 21:00 Buddha light, Buddha night

* Programma onder voorbehoud.

Deelname

Het ochtendprogramma (van 10.00 – 11.30 uur) en het vervolgprogramma (vanaf 12.00 uur) zijn afzonderlijk of samen te volgen. Voor beide programma’s is een aparte registratie nodig.

Guan Yin Tao Chang Meditatie sessie: € 65,- inclusief ontvangen van Tao Chang Compassie licht overdracht). Registreren voor deze Tao Chang Meditatie sessie kan HIER.

Vervolgprogramma (vanaf 12.00 uur):
Voor Guan Yin lineageholders: op basis van Yuan Bao donatie service.
Voor alle overige deelnemers: € 20,-.

Wie is Guan Yin?

Guan Yin is een afkorting voor Guan Shi Yin, wat betekent “degene die de geluiden of kreten van de wereld hoort.” Als Guan Shi Yin Pusa staat ze bekend als de Bodhisattva van Compassie. Compassie is het oprechte besef van het lijden van anderen met een oprecht verlangen om het te verlichten.

Hoewel Guan Yin zichzelf een bodhisattva noemt – iemand die de verlichting nog niet helemaal heeft bereikt – is ze echt een Boeddha van zeer hoog niveau. In 2003 werd Guan Yin verder verlicht en haar naam werd veranderd in Ling Hui Sheng Shi. “Ling” betekent ziel. “Hui” betekent intelligentie. “Sheng” betekent heilige. “Shi” betekent dienaar.

Historisch gezien bestond de Lineage van Guan Yin uit bodhisattva’s die zich gecommitteerd hebben om het lijden te helpen beëindigen door het beoefenen van compassie. Compassie is een krachtige eigenschap die ons bewust maakt van het doel van het leven, om grote daden te volbrengen. Master Sha leert ons dat de Tao-kwaliteit van Grootste Compassie wilskracht versterkt en energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit verhoogt. Met echte compassie, zoals Guan Yin uitdraagt, kunnen we de mensheid onvoorwaardelijk dienen. Onvoorwaardelijk dienen is het verzamelen van deugd en het vergroten van onze ziel die in verbinding staat met alles en iedereen inclusief de sterren, planeten, het universum en de hemel.

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
10:00 - 21:00
Kosten:
€20,00
Evenement Categorie:

Locatie

Master Sha Tao Center Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 123-127
Amersfoort, Nederland