Geplaatst op door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Film- en Introductieavond Tao Kalligrafie

14 december 2018, 19:00 - 21:00

Gratis

Introductie- en filmavond: De Kracht van Tao Kalligrafie

We nodigen je van harte uit om kennis te maken met Tao Kalligrafie en de Tao Chang, het Tao veld. Op deze avond nemen Dennis en Hetty, beiden Master Teacher in het Master Sha Tao Center, je mee op een ontdekkingstocht naar Tao Kalligrafie, een unieke vorm van kunst met bijzondere krachten. Door het zien van een film, een korte presentatie over Tao Kalligrafie en een meditatie maak je kennis met de liefde en de kracht van Tao Kalligrafie en het Tao Chang veld.

De documentaire ‘Source Ling Guang Calligraphies’ laat zien wat de kracht en mogelijkheden zijn van deze speciale kalligrafieën. Professor Lee Chiu Yun, in China bekend als de hoogst aangeschreven karakterdeskundige, vertelt over de oorsprong en potentie van ‘Yi Bi Zi’, het eenheidsschrift. Ook legt zij uit waarom ze Master Sha koos als haar enige lijnopvolger van deze vorm van kalligraferen.
Aansluitend nemen Dennis en Hetty je mee in het veld van Tao. Zij vertellen wat Tao en Tao Kalligrafie is en het belang ervan voor alles en iedereen. De avond wordt afgesloten met een Tao Kalligrafie meditatie.

Neem je familie en vrienden mee naar deze bijzondere avond en ervaar de kracht van Tao Kalligrafie!

De entree is gratis.

Registreer je hier.

Gegevens

Datum:
14 december 2018
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Master Sha Tao Center Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 123-127
Amersfoort, Nederland