Geplaatst op door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Love Code in Business

16 mei, 18:30 - 21:30

€40,

De Love Code in Business met Cecilia Liu

Ontdek de Love Code in business, waarmee geluk en succes gemanifesteerd kan worden in je bedrijf, werk en persoonlijke leven. Deze avond is voor business managers, ondernemers, werknemers, studenten en andere geïnteresseerden. Meer informatie volgt binnenkort.

Opzet van de avond:
18.30 – 19.00 uur receptie (in Vijverzaal)
19.00 – 21.00 uur programma
21.00 – 21.30 uur receptie (in Vijverzaal)

Deelname

.

Wie is Cecilia Liu?

Gedurende de laatste 20 jaar is Cecilia Liu werkzaam geweest bij de uitvoerende teams voor Fortune 100 bedrijven, waaronder Siemens, Daimler, IBM en Sanofi-Aventis in de Vrenigde Staten Duitsland en China. Als laatste was zij werkzaam als lid van het management in de raad van bestuur bij het wereldwijde hoofdkantoor van Siemens. Onder haar leiding heeft de zakelijke afdeling ruim 300% verbetering bereikt van hun gestelde doelen en zo een historisch record gevestigd.

Cecilia Liu heeft uitgebreide internationale ervaring en beheerst drie talen. Ze heeft een grote passie en waardering voor verschillende culturen. In 2008 kwam zij in contact met Master Zhi Gang Sha. De grootste liefde en toewijding van Master Sha om de mensheid te dienen hebben haar hart diep geraakt, en inspireerden haar om haar positie als senior executive en het bedrijfsleven op te geven om Master Sha te helpen in zijn humanitaire werk. Het is nu haar hartenwens en levensmissie de mensheid te dienen met alles wat haar gegeven is en waarvoor zij is voorbereid.

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
18:30 - 21:30
Kosten:
€40,
Evenement Categorie:

Locatie

Master Sha Tao Center Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 123-127
Amersfoort, Nederland

Organisator

Master Cecilia Liu