Geplaatst op door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dans met de natuurkrachten voor vrijheid en vreugde

19 juli 2020, 12:00 - 15:00

€30

Dans met de natuurkrachten voor vrijheid en vreugde.

                                            Jezelf helen is Moeder Aarde helen
                                                        met Mirva inkeri
                    Certificeerd Tao Dans Leraar & Healer van de Tao Academy™

                                                 Zondag, 19 Juli, 12–15 uur

                                                  deelname: €30,- • via Webcast

Is het niet verbazingwekkend hoe de verbinding met de natuur vaak zo’n diepe innerlijke rust brengt? We voelen ons verbonden en we zuchten als we ontspannen in het wandelen op het strand, kijken naar de oceaan, de zonsondergang…. Ja toch? 

Er zijn 8 ongelooflijke krachten van de natuur – de Ba Qua. Deze 8 natuurkrachten verbinden zich met ons fysieke lichaam en resoneren krachtig in onze energiecentra. Er is een plaats voor water, wind, aarde, vuur, donder, berg, hemel en meer. Deze kunnen diepe innerlijke rust, evenwicht en verbondenheid brengen. Wanneer we ons verbinden met deze krachten kunnen we ons verbinden met de dans van de natuur. Elk van hen heeft zijn eigen unieke dans, ritme en helende kracht.

Beleef Tao Dans!
Ontspan en laat de kracht van je ziel ontwaken door middel van Tao Beweging en Dans om je energie en welzijn te verbeteren.

Deze workshop zal je helpen om:

  • Meer verbondenheid met je lichaam en zijn opgesloten kracht en helende energie.
  • Je innerlijke dans en beweging los te maken en te transformeren naar de hoogste creatiekracht voor het transformeren van uitdagingen in je dagelijks leven.
  • Snel negatieve emoties op te ruimen (zoals depressie, angst en boosheid)
  • Je ECHTE vreugde, vrijheid en geluk naar boven te brengen!

Mirva Inkeri is gecertificeerd Tao Dans leraar van de Tao Academy™. Ze is ook een erkende Executive Coach en een administrateur van psychometrische instrumenten voor persoonlijkheidsbeoordeling.
Met haar 15 jaar professionele achtergrond in Leiderschapsontwikkeling gebruikt Mirva de technieken van Soul Power om levensbegeleiding te bieden bij loopbaankeuzes en uitdagingen op het werk.
Haar danscarrière is, net als haar professionele carrière, gegaan van wedstrijden en optredens naar beweging, expressie, ontspanning en healing. Na het ervaren van herstel van een pijnlijke hamstringkwestie door middel van Soul Dance, ontdekte Mirva de verbazingwekkende, zachte helende kracht en de genialiteit van Soul Dance. Met haar rijke achtergrond in hedendaags, klassiek en jazz ballet en traditionele Finse vrouwengymnastiek, besteedt ze nu haar tijd aan het helpen en onderwijzen van mensen over de hele wereld om het leven via het lichaam te verkennen en te helen door middel van door de ziel geleide bewegingen.

Voor deelname aan deze prachtige workshop schrijf je HIER in.

Gegevens

Datum:
19 juli 2020
Tijd:
12:00 - 15:00
Kosten:
€30

Organisator

Mirva Inkeri