Geplaatst op door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Cursus Open je Spirituele Kanalen

12 juni 2019, 19:30 - 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 7:30pm on woensdag, repeating until 26 juni 2019

€90 – €120

Achtweekse cursus Open je Spirituele Kanalen

Deze baanbrekende cursus over het ontdekken en laten ontwaken van je spirituele kanalen geeft je de spirituele wijsheid en diepgaande training om toegang te krijgen tot je innerlijke stem en het vermogen om je te verbinden met je hogere zelf en de zielenwereld. Deze interactieve training is ontworpen om je te voorzien van de wijsheid, kennis en oefeningen die je helpen bij het ontwikkelen van de communicatie van ziel tot ziel, wat vreugde en succes kan brengen in ieder aspect van je leven.

Over de cursus

Deze cursus wordt gegeven op acht opeenvolgende woensdagavonden in mei en juni: 8, 15, 22 en 29 mei en 5, 12, 19 en 26 juni 2019.
Deelname is mogelijk live en via webcast.
De vroegboekprijs geldt tot 26 april 2019.

Je kunt je HIER REGISTREREN.

Workshop Open je Spirituele Kanalen 2019

Op 5, 6 en 7 juli 2019 staat de workshop Open je Spirituele Kanalen op de planning, voor meer verdieping en versterking. Om aan deze workshop mee te doen, dien je eerder een cursus of workshop Open je Spirituele Kanalen gevolgd te hebben. Na het volgen van deze achtweekse cursus kun jij meedoen aan de workshop. Grijp deze kans en volg de cursus!

 

Enkele voordelen:

 • Leef je dagelijkse leven met meer doelgerichtheid, gemak en voorspoed.
  Ontvang begeleiding in elk moment van je leven wat je helpt bij het nemen van beslissingen die vreugde, gemak en voorspoed brengen.
 • Geniet van diepere verbindingen en liefdevolle relaties.
  Het openen van je spirituele kanalen helpt jou je met je eigen hart en ziel te verbinden en de hartverbindingen met anderen te versterken waardoor je meer liefde, vrede, harmonie en vreugde kunt realiseren.
 • Los problemen op met inspiratie en creativiteit.
  Ontdek en activeer je spirituele oog om creatieve oplossingen te vinden en antwoorden te kiezen die in overeenstemming zijn met je hart en ziel.
 • Neem heldere beslissingen met gemak.
  Hoe meer je spirituele kanalen open zijn, hoe meer je in staat bent om heldere beslissingen te nemen die je leven tot bloei kunnen brengen, en in overeenstemming met je levensdoel. Betere beslissingen hebben een positieve invloed op elk aspect van je leven, inclusief gezondheid, relaties, carrière, financiën en meer.
 • Trek meer financiële overvloed aan.
  Leer hoe je je spirituele kanalen kunt toepassen om te vragen hoe je financiële overvloed in je leven kunt brengen. Terwijl je je afstemt op je spirituele kanalen zul je in staat zijn om Soul Power toe te passen om je bedrijf en financiën te transformeren.

Gegevens

Datum:
12 juni 2019
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€90 – €120
Evenement Categorie:

Locatie

Master Sha Tao Center Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 123-127
Amersfoort, Nederland